utropstecken

Publicerad 2012-09-24 22:08:00 i Allmänt,

Lite uppdatering kanske? ;)
Känns inte som att jag har haft tid att blogga, men egentligen har jag nog haft det, men jaja :)

I onsdags hade vi hemstudiedag och då var jag hemma och plugga *host*. jag har egentligen en massa uppgifter att göra, men jag har en hel vecka på mig att gör det, men det återkommer jag till.

I torsdag var jag bara hemma tror jag, för vi hade studiedag. På morgonen ringde mamma min frisör och kolla om det fanns någon tid för mig att klippa samma dag. När klocka blev kvart över två åkte jag och klippte min lugg som hade blivit alldeles för lång och efter det åkte jag och träffade Oliver och Becca och sedan stack vi och käkade pizza :)

I fredags åkte jag till Danmark med mamma & pappa, mormor & morfar, moster & dom bästa kusinerna Moa & Malte. Vi åkte först till Fötex och "shoppade" lite, sedan åkte vi till en jätteliten stad ungefär en timme utanför Fredrikshamn och gick på ett fiskmuseum som hette Nordsoen Oceanarium och som låg i Hirtshals :)
Kom hem någonstans runt tolv på natten jag var skit trött, så jag gick och la mig direkt :)

I lördag åkte jag och pappa och fikade på Göken, och jag fick köpt mig en ram till en bild jag gjort. Sen var resten av dagen lugn tror jag :)

Igår söndag, hade jag One Tree Hill maraton! (y) Hade ALDRIG kollat på det förr, men nu är jag faaaAAAaaast! Så det var vad min söndag hade tid till :)

Denna veckan ska vi praktisera och jag gjorde min första dag idag såklart :) Idag var jag på Ohlssons skor i henån som jag också ska vara på på fredag. Tisdag, onsdag och torsdag ska jag vara på Turistbyrån i Henån :) Börjar 12:00 och slutar 16:00, det är jädrans gött asså.

Bilder KOMMER komma upp så småningom på alla fina stunder jag vart med om dom senaste dagarna :) Men nu tror jag faktiskt att jag ska lägga mig i min mysiga säng och kolla på OTH :) puss.

Om

Min profilbild

Julia

Jag heter Julia Arvidsson. Jag är 16 år och bor på Orust, en ö utanför Göteborg. I min blogg skriver jag allt möjligt om mitt liv, allt mellan himmel och jord. Hope you enjoy it! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela